Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Οι καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες και περίπατοι στην Κρήτη

Οι καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες και περίπατοι στην Κρήτη

Καθώς ο χειμώνας σκεπάζει την Κρήτη, τα μαγευτικά τοπία του νησιού προσκαλούν σε εξερεύνηση με τα πόδια.

Οι καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες και περίπατοι στην Κρήτη αποκαλύπτουν μια διαφορετική πτυχή της φυσικής ομορφιάς του νησιού, όπου επικρατεί ηρεμία και η άγρια ζωή. Πηγαίνετε στα Λευκά Όρη, όπου οι χιονισμένες κορυφές δημιουργούν ένα εκπληκτικό σκηνικό για τους πεζοπόρους που διασχίζουν μονοπάτια στολισμένα με πεύκα και κυπαρίσσια. Καθώς ανεβαίνετε, έχετε το νου σας για το Κρι-Κρι, το άγριο κρητικό κατσίκι, που περιηγείται με χάρη στο δύσβατο έδαφος. Το φαράγγι της Σαμαριάς, που συνήθως είναι πολύβουο το καλοκαίρι, μεταμορφώνεται σε μια γαλήνια χειμερινή χώρα θαυμάτων, προσφέροντας μια μοναδική προοπτική των πανύψηλων βράχων και του ελικοειδούς ποταμού.

Αγκαλιάστε την πιο ήσυχη πλευρά της Κρήτης, περιπλανώμενοι στους αρχαίους ελαιώνες ή κάνοντας βόλτες στα παράκτια μονοπάτια του νησιού. Η χερσόνησος του Ακρωτηρίου στα Χανιά, με την ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα της, γίνεται καταφύγιο για τους παρατηρητές πουλιών κατά τους χειμερινούς μήνες. Ο δροσερός αέρας μεταφέρει την υπόσχεση της εξερεύνησης, καθώς οι γύπες πετούν από πάνω, προσθέτοντας μια μαγευτική πινελιά στον χειμερινό ουρανό. Αυτές οι χειμερινές πεζοπορίες όχι μόνο αναδεικνύουν το φυσικό μεγαλείο της Κρήτης, αλλά παρέχουν επίσης μια ματιά στην ακμάζουσα άγρια ζωή του νησιού. Δέστε τις μπότες σας, αναπνεύστε τον καθαρό χειμωνιάτικο αέρα και ξεκινήστε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διαμάντια που κάνουν την Κρήτη έναν μαγευτικό προορισμό ακόμα και τους πιο ήσυχους μήνες.