Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Οι καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες και περίπατοι στην Κρήτη: Εξερευνήστε τη φυσική ομορφιά του νησιού

Οι καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες και περίπατοι στην Κρήτη: Εξερευνήστε τη φυσική ομορφιά του νησιού

Η Κρήτη είναι ένα υπέροχο νησί για να επισκεφθείτε το χειμώνα, όχι μόνο για το ήπιο κλίμα και τη φυσική ομορφιά της, αλλά και για τις εκπληκτικές δυνατότητες πεζοπορίας και περιπάτου.

Η Κρήτη διαθέτει μια ποικιλία από μονοπάτια και μονοπάτια που καλύπτουν όλο το νησί, από τα βουνά μέχρι τις ακτές, από τα φαράγγια μέχρι τα δάση. Μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο και την άγρια φύση και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διαμάντια και τον πολιτισμό της Κρήτης. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες χειμερινές πεζοπορίες και περιπάτους στην Κρήτη που πρέπει να δοκιμάσετε:

Περιήγηση στα αξιοθέατα του Ηρακλείου: Πρόκειται για μια περιήγηση που σας επιτρέπει να δείτε την πόλη του Ηρακλείου με σύγχρονα ανοιχτά λεωφορεία και να απολαύσετε ένα μαγικό ταξίδι. Μπορείτε να επιβιβαστείτε και να αποβιβαστείτε σε οποιαδήποτε από τις 10 στάσεις και να επισκεφθείτε τα κυριότερα αξιοθέατα και αξιοθέατα, όπως τα Ενετικά Τείχη, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Φρούριο Κούλες και την Πλατεία των Λεόντων. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τον ηχητικό οδηγό σε 8 γλώσσες και να μάθετε για την ιστορία και τον πολιτισμό του Ηρακλείου.

Παλάτι της Κνωσού: Είναι ο μεγαλύτερος και διασημότερος αρχαιολογικός χώρος της Κρήτης και το θρυλικό σπίτι του βασιλιά Μίνωα και του Μινώταυρου. Μπορείτε να εξερευνήσετε το αρχαίο παλάτι και να δείτε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, τις τοιχογραφίες και τα αντικείμενα που χρονολογούνται από τον Μινωικό πολιτισμό. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τους μύθους και τους θρύλους της Κρήτης και να θαυμάσετε τη θέα της γύρω υπαίθρου.