Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Οι Αμμόλοφοι στον Άγιο Παύλο

Οι Αμμόλοφοι στον Άγιο Παύλο

Φωλιασμένοι κατά μήκος της παρθένας νότιας ακτής της Κρήτης, οι αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου είναι ένα μαγευτικό φυσικό θαύμα, όπου οι αδυσώπητες δυνάμεις του ανέμου και του χρόνου έχουν διαμορφώσει ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς.

Αυτοί οι πανύψηλοι αμμόλοφοι, σαν γλυπτά της ίδιας της φύσης, υψώνονται μεγαλοπρεπώς στο φόντο του καταγάλανου Λιβυκού Πελάγους. Με τις κυματιστές μορφές τους και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες αποχρώσεις τους, προσφέρουν μια σουρεαλιστική και γαλήνια απόδραση από τον συνηθισμένο κόσμο.

Η περιπλάνηση στους αμμόλοφους του Αγίου Παύλου μοιάζει με το να μπαίνει κανείς σε ένα ονειρικό βασίλειο. Καθώς διασχίζετε την απαλή, χρυσαφένια άμμο, θα συναντήσετε μια θέα που προκαλεί δέος στη θάλασσα και στο γύρω από αυτήν άγριο έδαφος. Αυτοί οι αμμόλοφοι, που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια χιλιετιών, δημιουργούν μια απόκοσμη ατμόσφαιρα που προσκαλεί τους επισκέπτες να αναλογιστούν τα θαύματα της φύσης. Είτε αναζητάτε ένα γαλήνιο σημείο για διαλογισμό, είτε ένα σκηνικό για εντυπωσιακές φωτογραφίες, είτε απλώς ένα μέρος για να απολαύσετε την αρμονία της γης, του ανέμου και της θάλασσας, οι αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου υπόσχονται μια αξέχαστη και συγκλονιστική εμπειρία στις νότιες ακτές της Κρήτης.