Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Παραλία Φαλάσαρνα: Εκεί που η Ροζ Άμμος συναντά το Κρυστάλλινο Νερό του Αιγαίου

Παραλία Φαλάσαρνα: Εκεί που η Ροζ Άμμος συναντά το Κρυστάλλινο Νερό του Αιγαίου

Η παραλία Φαλάσαρνα, που βρίσκεται στην πόλη της Φαλάσαρνας στη δυτική ακτή της Κρήτης, θεωρείται μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού.

Αυτή η εκπληκτική παραλία εκτείνεται για πάνω από 3 χιλιόμετρα, προσφέροντας στους επισκέπτες άφθονο χώρο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου Πελάγους. Η άμμος είναι απαλή και ροζ, και το νερό είναι κρυστάλλινο, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ομπρέλες και ξαπλώστρες διαθέσιμες προς ενοικίαση, καθώς και πολλά beach bar και εστιατόρια που σερβίρουν νόστιμο φαγητό και δροσιστικά ποτά.

Εκτός από τη φυσική ομορφιά της, η παραλία της Φαλάσαρνας έχει και ιστορική σημασία. Η παραλία ήταν κάποτε η τοποθεσία μιας σημαντικής αρχαίας ελληνικής πόλης και οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να δουν τα ερείπια των τειχών, των ναών και των σπιτιών της αρχαίας πόλης. Είναι συναρπαστικό να εξερευνάς τα αρχαία ερείπια και να μαθαίνεις για την πλούσια ιστορία της πόλης απολαμβάνοντας τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα. Συνολικά, η παραλία της Φαλάσαρνας είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτεί όποιος ταξιδεύει στην Κρήτη, προσφέροντας έναν τέλειο συνδυασμό φυσικής ομορφιάς, ιστορίας και χαλάρωσης.