Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Πώς να περάσετε μια αξέχαστη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη λίμνη Κουρνά

Πώς να περάσετε μια αξέχαστη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη λίμνη Κουρνά

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αγκαλιάστε τον ρομαντισμό της λίμνης Κουρνά, της μοναδικής λίμνης γλυκού νερού στο μαγευτικό νησί της Κρήτης.

Φωλιασμένη ανάμεσα σε λόφους και περιτριγυρισμένη από πλούσιο πράσινο, η λίμνη Κουρνά προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για μια ημέρα αγάπης και σύνδεσης. Ξεκινήστε τη ρομαντική σας απόδραση με μια χαλαρή βόλτα με κουπιά στα γαλήνια νερά της, τυλιγμένοι από την ηρεμία της λίμνης και το γραφικό τοπίο που ξεδιπλώνεται γύρω σας.

Μετά από ένα γραφικό ταξίδι, βρείτε ένα απομονωμένο σημείο κατά μήκος της όχθης της λίμνης για ένα ρομαντικό πικνίκ. Αφεθείτε σε τοπικές κρητικές λιχουδιές και απολαύστε τη στιγμή καθώς απολαμβάνετε τη συντροφιά του αγαπημένου σας προσώπου. Η ήρεμη ατμόσφαιρα της λίμνης Κουρνά, με την αντανάκλαση των γύρω βουνών, δημιουργεί το σκηνικό για ειλικρινείς συζητήσεις και κοινό γέλιο. Καθώς ο ήλιος αρχίζει την κάθοδό του, βάφοντας τον ουρανό σε αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί, η μαγευτική ατμόσφαιρα της λίμνης Κουρνά δημιουργεί το σκηνικό για μια αξέχαστη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε είστε ένα ζευγάρι που αγαπά τη φύση είτε αναζητάτε ένα ήρεμο καταφύγιο, η λίμνη Κουρνά προσφέρει μια μοναδική και ρομαντική εμπειρία, καθιστώντας την το τέλειο σκηνικό για να γιορτάσετε την αγάπη αυτή την ξεχωριστή ημέρα.