Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Επίγειος παράδεισος στο Κεδρόδασος

Επίγειος παράδεισος στο Κεδρόδασος

Η παραλία Κεδρόδασος είναι ένα κρυμμένο στολίδι που βρίσκεται στο νησί της Κρήτης, στην Ελλάδα.

Αυτή η εκπληκτική παραλία είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της, την απαλή λευκή άμμο και τους όμορφους κέδρους που πλαισιώνουν την ακτή.

Η παραλία Κεδρόδασος βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κρήτης. Η παραλία είναι απομονωμένη και γαλήνια, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και χαλάρωση.

Η παραλία περιβάλλεται από ένα πυκνό δάσος από κέδρους, που προσφέρει φυσική σκιά και αναζωογονητική δροσιά, καθιστώντας την ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Το μοναδικό οικοσύστημα που περιβάλλει την παραλία φιλοξενεί πολλά σπάνια φυτά και ζώα και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παρατήρηση πουλιών και πεζοπορία στους κοντινούς λόφους.

Αν ψάχνετε για μια ήσυχη και απομονωμένη παραλία μακριά από τα πλήθη, το Κεδρόδασος είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε. Είναι ένα κρυμμένο στολίδι που περιμένει να το ανακαλύψετε και προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όποιον επισκέπτεται την Κρήτη.