Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Ανακαλύπτοντας τις 5 Παραλίες του Παραδείσου της Κρήτης

Ανακαλύπτοντας τις 5 Παραλίες του Παραδείσου της Κρήτης

Η Κρήτη, το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά, φημίζεται για την εκπληκτική ακτογραμμή της και τις μαγευτικές παραλίες της.

Καθώς εξερευνάτε αυτό το μεσογειακό στολίδι, πέντε παραδεισένιες παραλίες ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και την γαλήνια ατμόσφαιρα. 

Η παραλία Ελαφονήσι, που συχνά αναφέρεται ως "Ροζ παραλία", είναι μια ονειρική αμμουδιά με ροζ αποχρώσεις που δημιουργούνται από θρυμματισμένα κοχύλια. Τα κρυστάλλινα νερά της και το μικρό νησάκι της την καθιστούν έναν παράδεισο για ηλιοθεραπεία και ρηχά μπάνια.

Η παραλία του Μπάλου, που βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, διαθέτει ζωηρά τιρκουάζ νερά και λευκή άμμο σαν πούδρα. Προσβάσιμη με σκάφος ή με μια γραφική πεζοπορία, αυτή η απομακρυσμένη παραλία περιβάλλεται από περλόριους βράχους και προσφέρει ένα γραφικό σκηνικό για χαλάρωση.

Η παραλία Πρέβελη, φωλιασμένη στις εκβολές του Κουρταλιώτικου φαραγγιού, προσφέρει έναν τροπικό παράδεισο με φοίνικες, ένα ποτάμι και ένα καταπράσινο φαράγγι. Το μοναδικό μείγμα ορεινού εδάφους και παράκτιας ομορφιάς δημιουργεί ένα αξέχαστο τοπίο. 

Η παραλία Βάι, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο φοινικόδασος της Ευρώπης, είναι μια πραγματική όαση. Η χρυσή άμμος της, τα κρυστάλλινα νερά και το σκηνικό από φοίνικες που λικνίζονται μεταφέρουν τους επισκέπτες σε έναν τροπικό παράδεισο. 

Τέλος, η παραλία Σεϊτάν Λιμάνια, με τους εντυπωσιακούς βράχους και τον απομονωμένο όρμο της, προσφέρει μια πιο άγρια αλλά εξίσου εντυπωσιακή παράκτια εμπειρία. Αυτές οι πέντε παραδεισένιες παραλίες είναι μια απόδειξη των φυσικών θαυμάτων της Κρήτης, η καθεμία με τη μοναδική γοητεία της, που περιμένουν να εξερευνηθούν από όσους αναζητούν τον απόλυτο παραθαλάσσιο παράδεισο.