Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Τα κρυμμένα μέρη της Κρήτης

Τα κρυμμένα μέρη της Κρήτης

Η Κρήτη, το μαγευτικό νησιωτικό κόσμημα της Ελλάδας, μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν πλούτο από κρυμμένους θησαυρούς που είναι προσβάσιμοι μόνο με βάρκα.

Πέρα από τα πεπατημένα τουριστικά μονοπάτια βρίσκονται απομονωμένα καταφύγια, ανέγγιχτες παραλίες και μαγευτικά τοπία που περιμένουν να εξερευνηθούν. Σε αυτό το άρθρο, σας προσκαλούμε να σαλπάρετε και να ξεκινήσετε μια θαλάσσια περιπέτεια, αποκαλύπτοντας τα κρυμμένα θαύματα της Κρήτης που μπορείτε να ανακαλύψετε μόνο με σκάφος.

Άγιος Παύλος:

Αγκυρωμένος στη νότια ακτή της Κρήτης, ο Άγιος Παύλος προσφέρει μια ήρεμη απόδραση από τα πολυσύχναστα τουριστικά σημεία. Καθώς πλησιάζετε με βάρκα, θα σας υποδεχτούν παρθένα γαλαζοπράσινα νερά και μια γαλήνια αμμώδης ακτογραμμή. Απολαύστε ένα χαλαρό κολύμπι, απολαύστε τον ήλιο στην ήσυχη παραλία και απολαύστε την ανέγγιχτη ομορφιά αυτού του παραθαλάσσιου καταφυγίου.

Γλυκά Νερά:

Ταξιδέψτε στα Γλυκά Νερά, γνωστή και ως παραλία Sweetwater, προσβάσιμη μόνο με βάρκα ή μια δύσκολη πεζοπορία. Αυτό το κρυμμένο στολίδι διαθέτει κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά που αναμειγνύονται με γλυκό νερό πηγής, δημιουργώντας μια μοναδική και αναζωογονητική εμπειρία κολύμβησης. Περιτριγυρισμένη από εντυπωσιακούς βράχους και καταπράσινο τοπίο, αυτή η απομονωμένη παραλία είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης.

Κόλπος της Σούδας:

Ανακαλύψτε την ομορφιά του κόλπου της Σούδας, ενός φυσικού λιμανιού που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης. Καθώς πλέετε σε αυτόν τον εκπληκτικό κόλπο, θα μαγευτείτε από τα καταγάλανα νερά και το γραφικό περιβάλλον του. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αγκυροβολήσετε και να βουτήξετε στην αναζωογονητική θάλασσα ή απλώς απολαύστε την πανοραμική θέα στον κόλπο απολαμβάνοντας ένα απολαυστικό πικνίκ εν πλω.

Παραλία Σκινάρια:

Για τους λάτρεις της υποβρύχιας, η παραλία Σκινάρια είναι ένα κρυμμένο στολίδι που θα σας αφήσει με δέος στα υποβρύχια θαύματα της. Αυτή η απομακρυσμένη παραλία βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κρήτης και προσφέρει μια παρθένα εμπειρία κολύμβησης με αναπνευστήρα και καταδύσεων. Βουτήξτε στα τιρκουάζ βάθη και εξερευνήστε τη ζωντανή θαλάσσια ζωή, κολυμπήστε δίπλα στα πολύχρωμα ψάρια και ανακαλύψτε κρυμμένες σπηλιές και βραχώδεις σχηματισμούς κάτω από την επιφάνεια.

Ροδάκινο:

Κρουαζιέρα κατά μήκος της νότιας ακτής της Κρήτης και άφιξη στο γοητευτικό χωριό Ροδάκινο. Με τους απομονωμένους κολπίσκους και τις ανέγγιχτες παραλίες, αυτό το κρυμμένο παράκτιο στολίδι προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον για χαλάρωση και εξερεύνηση. Ρίξτε άγκυρα, κάντε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά ή βγείτε στην ξηρά για να απολαύσετε μια βόλτα στο χωριό και να ζήσετε την τοπική γοητεία.

Οι κρυφές απολαύσεις της Κρήτης, προσβάσιμες από βάρκες, προσφέρουν μια πύλη για παρθένα ομορφιά και θαλασσινές περιπέτειες. Από την παραθαλάσσια γαλήνη του Αγίου Παύλου μέχρι τη μοναδική παραλία Sweetwater, το θαλάσσιο θαύμα του κόλπου της Σούδας, τα υποθαλάσσια θαύματα της παραλίας Σκινάρια και την παραλιακή γοητεία του Ροδακίνου, κάθε προορισμός έχει τη δική του γοητεία και υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες. Ξεκινήστε ένα θαλάσσιο ταξίδι, σαλπάρετε για να αποκαλύψετε απομονωμένα καταφύγια και μαγευτικά τοπία και αφήστε τα κρυφά μέρη της Κρήτης να πυροδοτήσουν την αίσθηση της εξερεύνησής σας, αφήνοντάς σας αναμνήσεις μιας ζωής πάνω στη θάλασσα.