Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Κρητικά φαράγγια: Πεζοπορία μέσα από τα γλυπτά της Φύσης

Κρητικά φαράγγια: Πεζοπορία μέσα από τα γλυπτά της Φύσης

Τα άγρια τοπία της Κρήτης φιλοξενούν μερικά από τα πιο μαγευτικά φυσικά θαύματα του πλανήτη - τα φαράγγια που κόβουν την ανάσα.

Ξεκινήστε μια συναρπαστική περιπέτεια, ακολουθώντας τα βήματα των αρχαίων εξερευνητών μέσα από τα δραματικά τοπία που χάραξαν τα χέρια της φύσης. Είτε πλοηγηθείτε στο εμβληματικό φαράγγι της Σαμαριάς είτε επιχειρήσετε μια βόλτα στο λιγότερο γνωστό φαράγγι της Ίμβρου, κάθε βήμα αποκαλύπτει τα γεωλογικά αριστουργήματα που καθορίζουν αυτά τα πολύτιμα φυσικά γλυπτά.

Καθώς περπατάτε μέσα από αυτά τα φαράγγια, θα γίνετε μάρτυρες πανύψηλων βράχων, περίπλοκων βραχώδων σχηματισμών και των ζωντανών αποχρώσεων των αγριολούλουδων που προσκολλώνται στο άγριο έδαφος. Η τέχνη της φύσης είναι σε πλήρη επίδειξη, καθώς τα κρυστάλλινα ρυάκια ελίσσονται στην καρδιά αυτών των φαραγγιών, δημιουργώντας μια όαση ζωής μέσα στην αρχαία πέτρα. Τα μονοπάτια πεζοπορίας, συχνά απαιτητικά αλλά και ανταποδοτικά, προσφέρουν μια βαθιά σύνδεση με την αδάμαστη ομορφιά του νησιού. Για όσους αναζητούν μια καθηλωτική συνάντηση με τις ακατέργαστες δυνάμεις της φύσης, τα κρητικά φαράγγια προσφέρουν έναν καμβά όπου ο χρόνος, ο άνεμος και το νερό έχουν συνεργαστεί για να δημιουργήσουν τοπία που προκαλούν δέος και αναζωογόνηση.