Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Βοτανικοί Κήποι και Πάρκα για να εξερευνήσετε την Άνοιξη στην Κρήτη

Βοτανικοί Κήποι και Πάρκα για να εξερευνήσετε την Άνοιξη στην Κρήτη

Καθώς η άνοιξη σκεπάζει την Κρήτη με μια έκρηξη χρωμάτων, οι βοτανικοί κήποι και τα πάρκα σε όλο το νησί μεταμορφώνονται σε ζωντανές συμφωνίες χλωρίδας.

Ένας τέτοιος μαγευτικός προορισμός είναι το Βοτανικό Πάρκο και οι Κήποι της Κρήτης, που βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Αυτό το ζωντανό μωσαϊκό παρουσιάζει μια σειρά από μεσογειακά και τροπικά φυτά, με αρωματικά βότανα, πανύψηλους φοίνικες και ανθισμένα λουλούδια που δημιουργούν μια αισθητηριακή πανδαισία. 

Πέρα από τα βοτανικά θαύματα, η Κρήτη διαθέτει γραφικά πάρκα όπως ο Δημόσιος Κήπος των Χανίων, μια αστική όαση που ζωντανεύει την άνοιξη. Περπατήστε σε δεντροφυτεμένα μονοπάτια, όπου τα πολύχρωμα άνθη και τα ιστορικά μνημεία συνυπάρχουν αρμονικά. Οι οικογένειες συγκεντρώνονται για πικνίκ και ο αέρας γεμίζει από τις μελωδίες των πουλιών. Αυτοί οι βοτανικοί παράδεισοι και τα αστικά καταφύγια όχι μόνο αναδεικνύουν την πλούσια βιοποικιλότητα του νησιού, αλλά και προσκαλούν ντόπιους και επισκέπτες να βυθιστούν στην αναζωογονητική ατμόσφαιρα της άνοιξης της Κρήτης, μιας εποχής που η φύση αποκαλύπτει απλόχερα τις πιο υπέροχες δημιουργίες της.